Det finnes alltid et marked for ethvert produkt som lages der ute og til og med i de tilfellene hvor man ikke skulle tro at det var mulig kan en kjent merkevare dukke opp på en ny arena!

Innenfor musikk er det mange muligheter men i noen tilfeller hadde man kanskje trodd at det hele skulle være over – og et av disse tilfellene er gjengen i legendariske Guns’n Roses! Men som du vet så kan denne gjengen virkelig overraske, selv om det nå bare er Axl Rose igjen av den originale besetningen som vi var så godt kjent med for flere tiår siden.

Her om dagen snublet vi over en artikkel med et særdeles interessant innhold, og her visst vi ikke helt om vi skulle tro det som vi fant å lese. Bandet har rett og slett beveget seg over i en ny del av underholdningsindustrien, og det er naturligvis snakk om spill på nett. Du leste riktig, og faktisk har det gått så langt som at bandet har fått sin egen spilleautomat – ja, du vet, en slik som vi fant rundt omkring i butikkene i Norge før i tiden.

Dette var vi naturligvis nødt til å sjekke ut, og jo; det stemte godt det altså. Her var det faktisk full fart og rock’n roll fra start til mål og at dette kan bli en populær tittel er det vel ingen tvil om. Bandet har nok utvilsomt en stor fanskare fra sine tidligere bragder, og kanskje har produsenten av spillet klart å lokke til seg til en ny type spillere, nemlig musikkentusiastene!

Vel, det er ikke godt å si, men vi lurer på hva som ligger i potten for bandet selv. Vi tipper vel at man ikke har gjort dette gratis og at gjengen har fått et klekkelig beløp for å sette signaturen sin og musikken sin på et slikt spill. Nå er det vel slik at de sikkert har til salt på maten for sin tidligere utgitte musikk, men som kjent er det jo slik at mye vil ha mer – og det har de nok etter all sannsynlighet fått her!